'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Αφραγκος πέθανε ο αδελφός του Γιάννη Λάτση..!

Ό
ταν γεννιέσαι πλούσιος ή όταν γίνεσαι ποτέ δεν ξέρεις ποια θα είναι η κατάληξη.  

Ο Κώστας Λάτσης και ο αδελφός του Γιάννης Λάτσης, μπορεί να είχαν το ίδιο αίμα αλλά η τύχη δεν έδειξε το καλό της πρόσωπο και στους δύο. 

Όσοι εργάζονταν στο λιμάνι και γνώρισαν τον καπετάν Κώστα έχουν να πουν πολλές ιστορίες για τα καράβια του αλλά και για τον ίδιο. Ο Κώστας Λάτσης και η σύζυγός του Μιμίκα έμεναν σε ένα ευρύχωρο διαμέρισμα στην πλατεία Βικτωρίας , χωρίς να κάνουν σπάταλη ζωή. 

Για τον λόγο αυτό, ο Γιάννης Λάτσης κάθε μήνα του έδινε τριακόσιες χιλιάδες ευρώ προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε η εταιρεία του. Όμως αυτά δεν ήταν αρκετά για να μπορέσουν να βοηθήσουν τον Κώστα Λάτση και έτσι αναγκάστηκε να δουλεύει μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Η αρχή του τέλους για τον Κώστα Λάτση ήταν ο θάνατος της γυναίκας του Μιμίκας, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά δερματολογικά προβλήματα και παρά της θεραπείες δεν κατάφερε να θεραπευτεί. 

Στην συνέχεια ήρθε ο θάνατος της κόρης του Ρενάτας . Οι καλές σχέσεις των δύο αδελφών χάλασαν και τα αίτια παραμένουν μέχρι σήμερα άγνωστα. 

http://dete.gr/news.php?article_id=12682

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου