'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Η 28χρονη που βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία Ζουγανέλη

Για τρία ολόκληρα χρόνια ανήκε στις πιο καυτές παρουσίες σε ένα από τα διασημότερα και μεγαλύτερα dance clubs της Μυκόνου. 

 Ψηλή, γυμνασμένη, προκλητική και με «θανατηφόρο» κορμί που έκοβε την ανάσα, λικνιζόταν για ώρες στον ρυθμό της μουσικής και μαγνήτιζε τα ανδρικά βλέμματα που δεν μπορούσαν να ξεκολλήσουν από πάνω της.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως πίσω από το αγγελικό πρόσωπό της κρυβόταν μια γυναίκα-αράχνη, η οποία θα έφτανε στο σημείο να καταστρώσει ένα σατανικό σχέδιο σε βάρος του ανθρώπου που τη λάτρεψε και τη στήριξε όσο κανείς άλλος.

Η 28χρονη Μαργαρίτα από την Πολωνία, η γυναίκα που μαζί με ακόμη δύο συμπατριώτες της κατηγορείται για τη στυγερή δολοφονία του επιχειρηματία Μίμη Ζουγανέλη, έφτασε στο Νησί των Ανέμων πριν από λίγα χρόνια. Αρχικώς, και προκειμένου να εξασφαλίσει τα προς το ζην, εργάστηκε ακόμη και ως λαντζέρισσα σε κάποιο από τα ξενοδοχεία του νησιού. Ομως μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και εξαιτίας του εντυπωσιακού παρουσιαστικού της έπιασε δουλειά ως χορεύτρια σε ένα από τα καλύτερα clubs της Μυκόνου.

Για τρεις καλοκαιρινές σεζόν, και συγκεκριμένα από το 2005 μέχρι και το 2007, η εντυπωσιακή καλλονή εργαζόταν ως χορεύτρια, μοίραζε flyers για λογαριασμό του μαγαζιού και έγινε ευρέως γνωστή και αγαπητή στους μόνιμους κατοίκους του Νησιού των Ανέμων. Μάλιστα, συχνά πυκνά σε συζητήσεις που είχε μαζί τους ισχυριζόταν πως είναι κόρη ανώτατου αξιωματικού του πολωνικού στρατού!

Ολα αυτά μέχρι εκείνη την ημέρα του 2007 που γνώρισε τον επιχειρηματία Μίμη Ζουγανέλη, ο οποίος την ερωτεύτηκε, δέθηκε μαζί της και της πρότεινε να εγκατασταθεί στη βίλα του. Η σχέση τους κράτησε περισσότερο από τρία χρόνια. Μαζί του ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο, από την Ταϊλάνδη μέχρι τη Βραζιλία, ενώ σταμάτησε ναα εργάζεται σε νυχτερινά μαγαζιά, καθώς ο Μυκονιάτης επιχειρηματίας ήταν πάντα εκεί για να της προσφέρει ό,τι ζητούσε.

Το μεσημέρι της Τρίτης 5 Οκτωβρίου, η 28χρονη Μαργαρίτα, προκειμένου να αρπάξει τα χρήματα του Μίμη Ζουγανέλη έστησε ένα καλά οργανωμένο σχέδιο και τον πλήρωσε με το πιο σκληρό νόμισμα. Εκείνη, ο Πολωνός εραστής της και άλλος ένας συμπατριώτης της βασάνισαν και σκότωσαν τον άνθρωπο που της συμπαραστάθηκε όσο κανένας άλλος.


ΝΙΚΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ (Ανιψιά Μίμη Ζουγανέλη)

«Του λέγαμε να φύγει μακριά»

«Κατά καιρούς πολλοί έλεγαν στον θείο μου να φύγει μακριά από αυτήν τη γυναίκα» δήλωσε στην «Espresso της Κυριακής» η ανιψιά τού δολοφονημένου επιχειρηματία Νίκη Ζουγανέλη, που νιώθει ικανοποιημένη για τη σύλληψη των δολοφόνων. «Εμενε μαζί του επειδή είχε προσωπικά οφέλη! Από την πρώτη στιγμή νιώσαμε ότι πίσω από το έγκλημα κρύβεται αυτή η γυναίκα. 


Βλέπαμε ότι ο θείος μου είχε μπλέξει με ένα κακό κορίτσι, αλλά ήταν επιλογή του και δεν μπορούσαμε να παρέμβουμε. Αλλωστε, ήταν ένας πολύ γοητευτικός άνδρας που πάντα διατηρούσε σχέση με όμορφες γυναίκες» μας λέει η Νίκη Ζουγανέλη και προσθέτει: «Ολα αυτά τα χρόνια την είχα δει μόνο μία φορά. Μου είχε φανεί πως ήταν ένα θρασύ κοριτσάκι και είχα σκεφτεί από μέσα μου: “μα τι δουλειά έχει ο θείος μου με αυτήν;”. 

Επειτα, ήταν και η μεγάλη διαφορά ηλικίας που είχαν. Ηταν φανερό πως αυτή η γυναίκα δεν ήταν μαζί του επειδή εκτιμούσε την προστασία και την αγάπη που της έδινε ο θείος μου αλλά για άλλους λόγους».
Τα τελευταία κομμάτια που ολοκλήρωσαν το αιματοβαμμένο παζλ
Οι κάμερες των διοδίων, το τελωνείο των Ευζώνων και το μαύρο αυτοκίνητο του 31χρονου εραστή τής 28χρονης Πολωνέζας χορεύτριας ήταν τα τελευταία κομμάτια του παζλ που οδήγησαν στην εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος της Μυκόνου.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν να διαλευκάνουν την υπόθεση είχαν αρχικώς στην κατοχή τους τρία βίντεο, δύο από κάμερες ασφαλείας γειτονικών σπιτιών του θύματος και ένα από ξενοδοχείο της περιοχής, τα οποία έδειχναν τη Μαργαρίτα και τους δύο συνεργούς της να βρίσκονται τη μέρα του εγκλήματος έξω από τη βίλα του Μίμη Ζουγανέλη.


Οι κάμερες της Ραφήνας που την αποτύπωναν να φεύγει με πλοίο της γραμμής για τη Μύκονο αλλά και η πολύτιμη μαρτυρία ενός λιμενικού, ο οποίος την είδε μαζί με τους συμπατριώτες της στο λιμάνι της Μυκόνου ήταν ο «οδηγός» για τον εντοπισμό των δραστών.

Από εκεί και πέρα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να αποκρυπτογραφήσουν καρέ-καρέ την απόδραση των τριών στην Πολωνία. Οταν έφτασαν στον Πειραιά με ένα μαύρο AUDI που είχε πολωνικές πινακίδες κινήθηκαν προς τα σύνορα μέσω της εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης.

Ομως οι κάμερες των διοδίων της Λάρισας τους αποθανάτισαν την ώρα που διέρχονταν από αυτά. Το επόμενο ίχνος τους εντοπίστηκε στο τελωνείο του συνοριακού σταθμού των Ευζώνων, από όπου διαπιστώθηκε ότι πήγαν στα Σκόπια. 


Ωστόσο, το τελευταίο στοιχείο δόθηκε από τις πολωνικές διωκτικές αρχές, που ενημερώθηκαν σχετικά από την Ελληνική Αστυνομία και έσπευσαν να βοηθήσουν. Υστερα από έρευνες Πολωνών αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι ο εραστής της εντυπωσιακής χορεύτριας ήταν ιδιοκτήτης του μαύρου AUDI που αναζητούταν. 

Ολα αυτά, σε συνδυασμό με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου «έδεσαν» την υπόθεση και οδήγησαν στον εντοπισμό και στη σύλληψη των τριών δραστών. «Οσο και αν αρνούνται τις κατηγορίες, τα στοιχεία είναι αδιάσειστα και αποδεικνύουν την ενοχή τους» λέει στην «Espresso της Κυριακής» ο ιδιωτικός ερευνητής Σωκράτης Στρατής.


espressonews.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου