'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Δεν βρέχει… σας φτύνουν!!!!

Όσο κι αν θέλουν Πιλάβιος και Βασάρας να αλλάξουν τη διαιτησία, πάντα θα υπάρχει ένας... Γιάχος. 

 Αυτός που με το «έτσι θέλω» αποφάσισε να διακόψει το Εργοτέλης-Ολυμπιακός τη στιγμή που το πρώτο ημίχρονο παίχτηκε κανονικά (0-0) με τον ίδιο όγκο νερού! Για την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου πάει το β' ημίχρονο του αγώνα.
Οριστική διακοπή και... εμμονές!

Στις 18.59 ο διαιτητής Γιάχος αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα, εκνευρίζοντας τόσο τον φίλαθλο κόσμο όσο και τις δύο ομάδες. Ο ρέφερι από τη Χίο απεφάνθη ύστερα από σημαντική καθυστέρηση πως δεν μπορούσε να παιχθεί ματς και ενώ παρά τις διαρκείς ερωτήσεις που δεχόταν, δεν έλεγε απολύτως τίποτα πριν! Τελικώς, από τα μεγάφωνα ανακοινώθηκε η οριστική διακοπή του αγώνα λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, σε ένα σημείο όπου η βροχή δεν έπεφτε με την ίδια ένταση με πριν.

Μάλιστα προκάλεσε εντύπωση η εμμονή του διαιτητή να... μπιστάει την μπάλα συνεχώς στα ίδια και τα ίδια σημεία του γηπέδου, όπου όντως υπήρχε πολύ νερό. Όμως ούτε το μεγαλύτερο μέρος του αγωνιστικού χώρου ήταν έτσι, ούτε το νερό ήταν τόσο ώστε να γίνει διακοπή. Ποιος ξέρει πώς αποφάσισε και τι σκέφτηκε ο Γιάχος!


Για 24 Νοεμβρίου πάει το υπόλοιπο του ματς

Όπως διευκρινίστηκε τελικά, το υπόλοιπο του αγώνα θα διεξαχθεί την πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη και όπως όλα δείχνουν αυτή θα είναι η 24η Νοεμβρίου. Παρότι αρχικά είχε ανακύψει πως θα συνεχιζόταν αύριο Κυριακή, την ίδια ώρα η αστυνομία δεν συναινούσε σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Μοιραία η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί άμεσα για την Αθήνα.

Η ανακοίνωση της Λίγκας για τον αγώνα

Από μέρους της η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε τα εξής σχετικά με το ματς: «Ανακοινώνεται ότι η συνέχεια του αγώνα ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος διακόπηκε κατόπιν απόφασης του διαιτητή κ. Α. Γιάχου, προκειμένου να διαφυλαχθεί η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών λόγω της βροχόπτωσης που επιβάρυνε τον αγωνιστικό χώρο, θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. δε συναινεί στη διεξαγωγή του αύριο, όπως προβλέπει ο ΚΑΠ, λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών».

Υπήρχε και... προσωρινή

Προβλήματα πάντως υπήρξαν και εν μέσω του αγώνα. Το α' μέρος τελείωσε στις 18.03 και το διαιτητικό τρίο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στις 18.23. Κατόπιν τούτου αποφασίστηκε να καθαριστεί εκ νέου το γήπεδο και μετά θα αποφασιζόταν εάν θα συνεχιζόταν ή όχι. Για τον λόγο αυτό επιστρατεύτηκαν επτά σκούπες.


ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Και να ήθελαν δεν μπορούσαν


Με τη βροχή να έχει πέσει με μεγάλη ένταση πριν από την έναρξη του ματς, βάζοντας σε κίνδυνο ακόμα και το ξεκίνημα, αλλά και να πέφτει από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, ήταν λογικό πως στο Παγκρήτιο τόσο ο Εργοτέλης όσο και ο Ολυμπιακός, και να ήθελαν δεν μπορούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Συνολικά στα πρώτα 45 λεπτά, ήταν ζήτημα να έγιναν τέσσερις με πέντε φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και αυτές δεν τις χαρακτηρίζεις και κλασικές.


Πεντακάθαρο γκολ ακυρώθηκε!


Όλες εκτός από μία, η οποία όχι απλά ήταν κλασική, αλλά ουσιαστικά ήταν αυτή που έκρινε το πρώτο μέρος. Αναφερόμαστε στη φάση του 21’, όταν ο Μοντεστό εκτέλεσε φάουλ, ο Τοροσίδης φεύγοντας από κανονική θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με το γκολ όμως να ακυρώνεται κακώς ως οφσάιντ.


Διαμαρτυρίες και για το επικίνδυνο παιχνίδι


Αυτή ουσιαστικά ήταν και η μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, καθώς ακόμα και να ήθελαν οι παίκτες δεν μπορούσαν να παίξουν λόγω του κάκιστου αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα το νερό που έπεφτε συνεχώς είχε κάνει επικίνδυνο το γήπεδο, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που οι παίκτες γλιστρούσαν και το ότι δεν υπήρξε τραυματισμός, αυτό οφείλεται και στην τύχη. Ιδιαίτερα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ουκ ολίγες φορές διαμαρτυρήθηκαν για επικίνδυνο παιχνίδι των αντιπάλων.


http://www.blogotsarka.gr/?p=75518

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου