'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Συνελήφθη αντιδήμαρχος επειδή πήρε μίζα από εργολάβο!!!

Αντιδήμαρχος που εμπλέκονταν σε «στημένη» δημοπρασία, συνελήφθη την ώρα που έπαιρνε τη «μίζα» από εργολάβο ξυλείας. Πρόκειται για αιρετό σε δήμο του νομού Καρδίτσας, ο οποίος πιάστηκε επ΄ αυτοφώρω, από αστυνομικούς την περασμένη Παρασκευή.
Ο αυτοδιοικητικός, παράγοντας σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, είχε έλθει σε συμφωνία με τον εργολάβο καυσοξύλων και την κράτησε κρυφή, μέχρι την τελευταία ημέρα του ορίου που θέτει ο νόμος για τη δημοπρασία, την κοπή και φόρτωση 70 τόνων καυσοξύλων.

Όταν η δημοπρασία ανακοινώθηκε, μόνο ο μυημένος στο κόλπο εργολάβος προσήλθε και φυσικά κατακυρώθηκε  υπέρ αυτού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο αντιδήμαρχος θα «τσέπωνε» 2.800 ευρώ, χρήματα τα οποία εισέπραττε τμηματικά από τον εργολάβο. 

Την περασμένη εβδομάδα όμως ο εργολάβος δεν «άντεξε» στις πιέσεις του αντιδημάρχου για την καταβολή της τελευταίας δόσης και προσέφυγε στην αστυνομία.

Στο προκαθορισμένο ραντεβού τα χαρτονομίσματα είχαν προσημειωθεί κι έτσι ο αιρετός της αυτοδιοίκησης συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω.

  Ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος μετά από προφορική εντολή του εισαγγελέα, ενώ συνελήφθη και ο εργολά/βος  όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Λάρισας για υπόθεση ναρκωτικών.


http://www.enet.gr
http://www.seleo.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου