'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Δέκα απίθανες ερωτικές ιστορίες !!!!

Από το ερωτικό παιχνίδι ενός με ένα ρακούν μέχρι τον ...βιαστή των πλαστικών κούκλων, απολαύστε τις πιο "κουφές" ερωτικές ιστορίες....

1. Ένας 44χρονος άντρας στη Μόσχα πήγε εκδρομή στο δάσος για ένα διήμερο, μαζί με τα αδέρφια του. Όταν ένα βράδυ, όλοι έγιναν λιώμα, ο Αλεξάντρε Κιρίλοφ αποφάσισε να "αποπλανήσει" ένα ρακούν! Μόνο που δεν υπολόγισε ότι το ρακούν δεν είχε την ίδια όρεξη με αυτόν. Αφού δεν μπορούσε να αντιδράσει διαφορετικά, το ρακούν τον δάγκωσε στο... ευαίσθητο σημείο. Οι γιατροί δυστυχώς δεν μπόρεσαν να κολλήσουν το κομμένο κομμάτι στο πέος του.

2. Τον προηγούμενο μήνα, ένα νεαρό ζευγάρι επισκέφτηκε το κάστρο του Γουίνδσορ στη Μεγάλη Βρετανία, και αποφάσισε να προκαλέσει το κοινό, κάνοντας σεξ ολόγυμνοι στο γκαζόν των κήπων! Οι φρουροί το αντιλήφθηκαν είκοσι λεπτά αφού το προκλητικό ζευγάρι είχε προσφέρει ένα κανονικό live porno στους υπόλοιπους τουρίστες.


3. Οι αρχές στο Άμστερνταμ αποφάσισαν να βάλουν ειδικές πινακίδες που να υποδεικνύουν στους τουρίστες τα "σωστά" πάρκα αναψυχής για να μην τα μπερδεύουν με εκείνα που συνηθίζουν να κάνουν υπαίθριο σεξ οι ομοφυλόφιλοι. Ναι, κι όμως, υπάρχουν δήμοι που ασχολούνται ακόμα και με αυτές τις... λεπτομέρειες.


4. Ένας 52χρονος πιλότος από το Σαν Φρανσίσκο ήθελε σώνει και ντε να δείξει στον υπόλοιπο κόσμο το εσωτερικό του πιλοτήριού του. Αποφάσισε, λοιπόν, να ανεβάσει στο Ίντερνετ ένα βιντεάκι που είχε τραβήξει το 2005, όπου μια Σουηδέζα πορνοστάρ του έκανε... στοματικό εν ώρα πτήσης. Φυσικά, κανείς δεν το βρήκε αστείο και αξιέπαινο και μετά από λίγο του αφαιρέθηκε η άδεια.


5. Ένας 51χρονος από τη Φλόριντα, έκανε τρίο με δύο πλαστικές κούκλες στο πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ, μέρα μεσημέρι! Παρόλο που οι μάρτυρες του θεάματος ήλπιζαν για περισσότερα, ο Τζορτζ Μπαρτούσεκ "έφαγε" έξι μήνες με αναστολή.


6. Άλλοι χαρακώνουν τον εαυτό τους και άλλες χαρακώνουν έναν άλλο! Μια γυναίκα στην Αγγλία, ονόματι Ντομινίκ θεώρησε απόλυτα πρέπον να χαράξει το όνομά της στον ώμο ενός άντρα που μόλις είχε κάνει one night stand μαζί του! Και μετά σου λένε ότι υπάρχουν γυναίκες που δεν θέλουν δεσμεύσεις...


7. Σε ένα sex party στην Αυστραλία, ένας από τους καλεσμένους πήρε πολύ θάρρος. Αφού επέμενε να κάνει σεξ με την οικοδέσποινα -ενώ εκείνη δεν ήθελε- ο οικοδεσπότης τον πέταξε κάτω από το μπαλκόνι! Παρόλο που έπεσε με το κεφάλι -που προφανώς δεν χρησιμοποιούσε εκείνη τη νύχτα- επέζησε!


8. Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής Ντίνο Ντρπιτς πάντα είχε ως φαντασίωση να κάνει σεξ με τη γυναίκα του στη μέση του γηπέδου. Όταν, λοιπόν, ζήτησε να κλείσουν τα φώτα στο γήπεδο, μετά από μια προπόνηση, επιτέλους έκανε πραγματικότητα το όνειρό του. Όμως, δεν υπολόγισε ότι η γυναίκα του και μοντέλο του Playboy, Νίβες Κέλσιους, θα υπερηφανευόταν σε όλους για τα ερωτικά τους καμώματα και τώρα η ομάδα του τον έβαλε νούμερο ένα στη λίστα των μεταγραφών!


9. Ένα νοσοκομείο στις Η.Π.Α. ανακάλυψε έντρομο ότι το τηλέφωνο του στις σελίδες του χρυσού οδηγού είχε μπερδευτεί με το τηλέφωνο μιας ροζ γραμμής! Μήπως ήταν μήνυμα για τους αρρώστους να σκεφτούν την ερωτική θεραπεία;


10. Ένα νέο είδος βιαστή εμφανίστηκε στην Αυστραλία. Πρόκειται για έναν άντρα ο οποίος κάνει σεξ με όλες τις κοπέλες της πόλης -τουλάχιστον με όλες τις... πλαστικές κοπέλες. Ο άντρας αυτός έχει κάνει τρεις διαρρήξεις σε sex shops, έχει "βιάσει" τις κούκλες και τις έχει παρατήσει "αβοήθητες". Παρόλο που είναι προσεκτικός, έχει αφήσει πίσω του δείγμα DNA και οι αστυνομικές αρχές ελπίζουν να τον πιάσουν σύντομα.



men24
http://toxeiroteroblog.blogspot.com/2010/11/blog-post_5395.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου