'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Σε οικονομικό σκάνδαλο 270 χιλ. ευρώ ο Έλτον Τζόν !!!

Λίγες ημέρες πριν τη συζήτηση για την άφιξη του κοινοτικού προϋπολογισμού, και μια μέρα μόλις μετά την δημοσιοποίηση από το γνωστό αντι-ευρωπαικό think tank  «open Europe» για τις αλόγιστες σπατάλες των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων, ακόμα μια σπατάλη έρχεται στην επικαιρότητα.  

Συγκεκριμένα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ερευνά καταγγελία για διασπάθιση χρήματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τον βρετανό τραγουδιστή Έλτον Τζόν, σε συναυλία που συμμετείχε.

Το ποσό ανέρχεται στις 270 χιλιάδες ευρώ, τα οποία χορηγήθηκαν στην Ιταλία και αξιοποιήθηκαν στη συναυλία του τραγουδιστή. Τα χρήματα αποτελούσαν μέρος ενός ποσού 2, 25 εκατομμυρίων ευρώ από περιφερειακούς πόρους που δόθηκαν στην Καμπανία (περιοχή της Νάπολης) για ένα πολιτιστικό σχέδιο και μέχρι τώρα δεν είναι γνωστό εάν ο βρετανός τραγουδιστής πήρε μέρος των χρημάτων αυτών.


Σχετικά με την επίμαχη συναυλία, αυτή έγινε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πιεντιγκρότα στη Νάπολη το Σεπτέμβριο του 2009 και το θέμα ανέκυψε μετά από σχετικό αίτημα του ιταλού ευρωβουλευτή μέλους της Λέγκας του Βορρά, Μάριο Μποργκέζιο, που κατάγγειλε "αισχρή" χρήση χρημάτων της ΕΕ στη συναυλία αυτή. 


http://lateandlive.blogspot.com/2010/11/270.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου