'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

“Εκρηκτικές” συγκυρίες στην επέτειο του Πολυτεχνείου!!!!

Πονοκέφαλο προκαλεί στην ΕΛ.ΑΣ αλλά και στην κυβέρνηση η επέτειος του Πολυτεχνείου την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου! 

Είναι φανερό ότι φέτος βρισκόμαστε μπροστά σε μία σύνθετη κατάσταση, καθώς διαφορετικές ομάδες διαδηλωτών, με εντελώς διαφορετικά κίνητρα αναμένεται να μετάσχουν στις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου!
Με έντονη ανησυχία για πιθανά έκτροπα, από αύριο Δευτέρα τίθεται σε εφαρμογή το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ με τη συμμετοχή περισσότερων από 7.000 αστυνομικών!

Επισήμως το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ο Χρήστος Παπουτσής δηλώνουν ότι "η επέτειος του Πολυτεχνείου δεν είναι ραντεβού με τη βία, αλλά ημέρα συλλογισμού για τα πεπραγμένα του κινήματος!".

Στο παρασκήνιο όμως εκφράζονται φόβοι καθώς η πολιτικο-οικονομική συγκυρία - ΔΝΤ, μνημόνιο, εκλογές, οικονομικά μέτρα- σε συνδιασμό με τα πρόσφατα γεγονότα σε Λονδίνο και Παρίσι που φανερώνουν μία γενικότερη κοινωνική αντίδραση, δημιουργούν έναν "εκρηκτικό συνδιασμό"!

Στα παραπάνω έρχονται να προστεθούν δύο ακόμη παράγοντες: οι συλλήψεις και οι δημοσιοποιηση φωτογραφιών υπόπτων για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις αλλά και την πιθανή προπάθεια κάποιων να δημιουργήσουν επεισόδια που θα προβληθούν στα ξένα ΜΜΕ κάνοντας ακόμη δυσμενέστερη την θέση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ενωση!

Η αναταραχή στους χώρους της Παιδείας, κάνει την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη, αφού μοιάζει ουτοπικό το σενάριο της αστυνομίας να έρθει σε συμφωνία με τις πρυτανικές αρχές, ώστε τα Πανεπιστήμια να κλείσουν τις πόρτες τους για να μην γίνουν για άλλη μια φορά χώρος συγκέντρωσης ταραξιών σε περίπτωση επεισοδίων.

http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου