'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Σιμπέλ Μουσταφάογλου: «Αφού η Ελλάδα δεν μπορεί, θα φέρουμε βοήθεια από την Τουρκία»!!!!

Ειναι η Σιμπέλ Μουσταφάογλου, στελέχος του ΠαΣοΚ και "ανεξάρτητη" πλέον υποψήφια δημάρχος Κομοτηνής, επικεφαλής ενός αμιγώς μειονοτικού συνδυασμού, έχει στρέψει την προσοχή της δημοσιότητας πανω της, καθως ο δημόσιος λογος της, στρεφεται κατα της χώρας μας και εγκαλεί την Τουρκία να αναλάβει δραση εντος Ελληνικού εδαφους.

Ηταν υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠαΣοΚ στις εκλογές του 2009, ανακοίνωσε προ μερικών εβδομάδων την υποψηφιότητά της δίνοντας έμφαση στην τουρκική καταγωγή της . Σε προχθεσινή προεκλογικη ομιλια ειπε:
«η ψήφος του Τούρκου πρέπει να πάει στον τουρκικό συνδυασμό», ενώ ο υποψήφιος με τον συνδυασμό της στην περιοχή Αλί Χασάν είπε ότι «εμείς είμαστε παιδιά των Οθωμανών» . Η Μουσταφάογλου αναφέρθηκε και στην οικονομική κατάσταση στην περιοχή λέγοντας: «Πρέπει πλέον να σωθούμε από τη φτώχεια,να υπάρξουν δουλειές για τους νέους και τα παιδιά μας. Αυτό το κράτος και αυτή η κυβέρνηση,αυτό το έθνος δεν μπορούν να τα κάνουν αυτά.Αυτή η χώρα είναι μπατιρισμένη. Εμείς θα φέρουμε βοήθεια από την Τουρκία,θα ανοίξουν βιομηχανίες εδώ και θα υπάρξουν δουλειές για τους νέους».
Οπως φαίνεται στο ΠΑΣΟΚ δεν κανουν αξιολόγηση στελεχων και στο πλαίσιο της πολυσυλλεκτικότητας, εχει μαζευτεί η ολη η Σαρα η Μαρα και το κακό συναπαντημα. 

http://paratolmo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου