'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Πρόβα νυφικού για την Τζούλια!!!

Η Τζούλια ετοιμάζεται να ζήσει το παραμύθι της, καθώς είναι έτοιμη για την πρόβα νυφικού, που θα ολοκληρωθεί με το γάμο της.

Όχι δεν είναι πρωταπριλιά! Ο αγαπημένος της ακούει στο όνομα Κουτάλας Χρήστος και είναι επιχειρηματίας, όπως αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα espresso. Πρόκειται για κεραυνοβόλο έρωτα. Κουμπάρος θα γίνει ο φίλος του ζευγαριού Τίμης Παρίσης.

Ο γάμος της Τζούλιας ως φαίνειαι θα είναι το γεγονός του χειμώνα, έτσι όπως τον έχει προγραμματίσει να γίνει. Η οκτάμετρη λιμουζίνα με τα τέσσερα παρανυμφάκια που θα την συνοδεύουν θα σταματήσουν ακριβώς μπροστά στο κόκκινο χαλί. Η "πριγκίπισσα" Τζούλια θα εισέλθει στον Ιερό Ναό πατώντας το κόκκινο χαλί κρατώντας το χέρι του αγαπημένου της με την συνοδεία των μικρών κοριτσιών ντυμένα στα ροζ. 

Το χρώμα του νυφικού που θα επιλέξει, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα είναι σαφώς σε ροζ χρώμα, τι άλλο; για να ταιριάζει απόλυτα με την ρόζ πόρσε της. Η λίστα των καλεσμένων δεν θα υπερβαίνει τα διακόσια άτομα και η δεξίωση θα γίνει σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας. 

Τώρα δεν γνωρίζουμε αν οι καλεσμένοι θα είναι πάλι στα ροζ ντυμένοι. Ο έρωτας της Τζούλιας όπως φαίνεται θα ανακόψει την πορεία της σε ροζ dvd προς απογοήτευση των θαυμαστών της. Ο έρωτας την κέρδισε ολοκληρωτικά, δεν μένει παρά νατης ευχηθούμε το παραμύθι της αυτή τη φορά να είναι ροζ και να γίνει πραγματικότητα, όπως ακριβώς το έχει ονειρευτεί.
http://sourta-ferta.blogspot.com/2010/11/blog-post_9591.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου