'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Επτά… διάσημες πεθερές!!!!!!!!

Οι θανάσιμες πεθερές από την επιτυχημένη σειρά του Mega "7 θανάσιμες πεθερές" ήταν πολλές και μας διασκέδαζαν με τα κατορθωματά τους. 

 Ωστόσο οι ιστορίες τους βγαίναν από την καθημερινή ζωή και σε αυτές πολλές από εσάς αναγνωρίσατε ίσως την δική σας πεθερά! 

Το ίδιο ισχίυει κι για τους αγαπημένους μας star οι οποίοι έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στις μαμάδες τους και εκείνες το ίδιο... Το TLIFE συγκέντρωσε μερικές από τις πιο χαρακτιριστικές φιγούρες πεθερών της εγχώριας showbiz και σου τις παρουσιάζει!

Η πεθερά ακοίμητος φρουρός



Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λεό Πατίτσα έχουν τις καλύτερες σχέσεις με τις μαμάδες τους και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι είναι συνέχεια στο πλευρό τους. Ακόμα και στις καλοκαιρινές διακοπές του ζευγαριού η Αγλαΐα Χρουσαλά και η Μαριγώ Λαιμού ήταν ακοίμητοι φρουροί δίπλα στα παιδιά τους.

Η πεθερά "η σιωπή είναι χρυσός"



Η μαμά Ζέτα είναι πάντα διακριτικά δίπλα στην κόρη της Ελένη Μενεγάκη. Ξέρει να κρατά τις ισορροπίες και παρόλο που έχει άποψη προτιμά να την κρατά για τον εαυτό της και για τους δικούς της ανθρώπους. Ο Γιάννης Λάτσιος ήταν πολύ τυχερός που είχε μία τέτοια πεθερά που δεν έχει ανοίξει ποτέ το στόμα της, τουλάχιστον δημόσια.

Η πεθερά γραφείο Τύπου



Η μαμά της Καλομοίρας είναι καινούρια στο club των πεθερών αλλά έχει αναλάβει δυναμικό ρόλο. Ανέκαθεν λειτουργούσε για την τραγουδίστρια σαν άτυπη μάνατζερ καθώς το τηλέφωνό της απαντά οποαδήποτε ώρα σε όσους ψάχνουν να βρουν την κόρη της. Ο Γιώργος Μπούσαλης φαίνεται πως απέκτησε μία πεθερά που βγαίνει πάντα μπροστά για να εξηγήσει τι και πως!

Η παρ' ολίγον πεθερά



Η Ελένη Πασχαλίδου, μητέρα του Αντώνη Ρέμου πρέπει να ράφτηκε πολλές φορές κατά την διάρκεια της σχέσης του τραγουδιστή με την Ζέτα μακρυπούλια καθώς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ήταν πάντα ένα βήμα πριν τον γάμο. Το ζευγάρι δεν είχε κάνει ποτέ λόγο για γάμο, παρόλα αυτά τα μέσα θα ήθελαν να τους δουν παντρεμένους! Ο χωρισμός τους δεν άργησε να έρθει ωστόσο ο Αντώνης ξανάφτιαξε την ζωή του με την Υβόννη Μόσνιακ και βάζει την μητέρα του και πάλι στην αναμονή!

 Η πεθερά που κάνει κουμάντο



Η Αλίκη Αρβανιτίδη έχει συνηθίσει, ασκώντας το επάγγελμα της δικηγόρου, να είναι αυτή που θα πάρει τον λόγο στα μείζονα θέματα. Στην γνωστή υπόθεση του Πασχάλη και του τεστ DNA λειτούργησε δυναμικά και έχοντας το πάνω χέρι. Ακόμα και στον γάμο του γιου της Γιάννη ήταν εκείνη που μίλησε στους δημοσιογράφους και μετέφερε το κλίμα. Ίσως η Αλίκη να είναι απλά περισσότερο εξοικειωμένη με την κάμερα αλλά σίγουρα αρχηγού παρόντος πάσα... νύφη παυσάτω!

Η περήφανη πεθερά



Η μαμά της Φαίης Σκορδά δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο γαμπρό για την κόρη της από τον Γιώργο Λιάγκα. Η απόσταση που υπάρχει ανάμεσα σε εκείνη και το ζευγάρι δεν την βοηθάει να είναι συνέχεια κοντά τους αλλά τους επισκέπται τακτικά, ειδικά μετά τις φήμες για την εγκυμοσύνη της Φαίης. Κάθε φορά που οι οι γείτονές της στο πατρικό της σπίτι στο Κιλκίς ή οι γνωστοί της οικογένειας δίνουν συγχαρητήρια στη μαμά της για την εγκυμοσύνη, η ίδια ευχαριστή με μεγάλη ικανοποίηση και ενθουσιασμό.


Η γοητευτική πεθερά



Η Πέγκυ Ζήνα και η μητέρα της, Στέλλα Χρυσικοπούλου μοιάζουν απίστευτα! Αν ισχύει η ρήση που λέει "δείξε μου την μαμά σου να σου πω πως θα γίνεις", τότε ο Γιώργος Λύρας είναι πολύ τυχερός που έχει μία τόσο γοητευτική πεθερά. Βέβαια είναι πολύ τυχερός και για το γεγονός ότι η πεθερά του είναι η καλύτερη φίλη της γυναίκας του και πάντα βρίσκεται στο πλευρό της.


http://www.blogotsarka.gr/?p=75360 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου