'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Τα πρώτα στοιχεία για την αποχή!!

"Εφιαλτικά" χαρακτήρισε πριν από λίγο στο newsbomb.gr, τα πρώτα στοιχεία για την αποχή στις εκλογές, κυβερνητικός αξιωματούχος!

Από τις 7 το πρωί μέχρι τις 11 η προσέλευση στα εκλογικά τμήματα των μεγάλων δήμων και περιφερειών ήταν μικρότερη από την αντίστοιχη του πρώτου γύρου.

Στις περιοχές όπου οι δημαρχοι έχουν εκλεγεί ήδη από την πρώτη Κυριακή, η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη, αφού μέχρι στιγμής οι ψηφοφόροι δείχνουν να αδιαφορούν για την εκλογή Περιφερειάρχη!

Στην επαρχία η αποχή των ετεροδημοτών δείχνει τάσεις να ξεπεράσει κατά τουλάχιστον 5 % το ποσοτό του πρώτου γύρου ενώ οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αύξηση της αποχής πανελλαδικώς, αυξημένη κατα 10 -15%!

Είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι οι υποψήφιοι αλλά και οι πολιτικοί αρχηγοί, στις δηλώσεις που κάνουν από το πρωί καλούν τους πολίτες να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα, τονίζοντας ότι η αποχή δεν είναι λύση!

Αν η προσέλευση των ψηφοφόρων συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς, τότε είναι σαφές πως σε πολλούς Δήμους και Περιφέρειες το εκλογικό αποτέλεσμα θα κριθεί όχι από αυτούς που ψήφισαν, αλλά από εκείνους που ΔΕΝ ψήφισαν!

http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου