'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Προσδεθείτε, θα αναφέρω τον Επίτιμο!!!!!

«Κύριοι, καθίστε στις θέσεις σας, προσδεθείτε, βάλτε ζώνες και ακούστε προσεκτικά το μήνυμα στο οποίο θα αναφέρω και το όνομα του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, και ο Θεός βοηθός...» είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο βουλευτής το ΛΑΟΣ και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο της Siemens Κώστας Αϊβαλιώτης και η αίθουσα σείστηκε από τα γέλια.

«Σας παρακαλώ, να μη λέτε αυτό το όνομα εδώ μέσα. Θα πέσει θανατικό!» απάντησε στον βουλευτή ο πρόεδρος της επιτροπής, Σήφης Βαλυράκης.


Αφορμή για το σχόλιο στάθηκε η ατυχία που είχε μία μέρα νωρίτερα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιος Νεράντζης, ο οποίος στραβοπάτησε μέσα στην αίθουσα και έπεσε ατσούμπαλα και με το πρόσωπο πάνω στο καλοριφέρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο ΚΑΤ. Οι γιατροί τού είπαν ότι έχει πάθει κάταγμα στο πόδι.


Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος, λέει ο θυμόσοφος λαός. Ήταν η στιγμή που ο Κώστας Αϊβαλιώτης είχε προτείνει να έρθει να καταθέσει στην Επιτροπή και ο Κώστας Μητστοτάκης, αλλά, πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη φράση του, ο Αναστάσιος Νεράντζης σηκώθηκε να διαμαρτυρηθεί για την κλήση άσχετων μαρτύρων. Και σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν οι βουλευτές, στραβοπάτησε και έπεσε τόσο άσχημα, ώστε όλοι πίστεψαν πως «σκοτώθηκε». Χτύπησε με το δόξα πατρί πάνω στο σώμα του καλοριφέρ και γέμισε αίματα.


«Καλύτερα που δεν πρόλαβε να βάλει τα χέρια του κάτω, γιατί έτσι που έπεσε θα τα είχε σπάσει και τα δύο. Και ευτυχώς που υποχώρησε το ξύλο δίπλα στο καλοριφέρ και σε δεύτερη φάση το άλλο χτύπημα έγινε πιο μαλακό» είπε ένας βουλευτής, περιγράφοντας τη σκληρή σκηνή.


ΠΗΓΗ:   http://www.zougla.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου