'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Κοντά στους πλημμυροπαθείς του Πακιστάν πήγε η Αντζελίνα Ζολί !!!

Ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της 
 αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Αντζελίνα Ζολί έφθασε την Τρίτη στο Πακιστάν, για να συναντηθεί, ως πρέσβειρα καλής θελήσεως της Υπάτης Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες του ΟΗΕ, με τους πληγέντες από τις πλημμύρες.
«Η Αντζελίνα Ζολί έφθασε σήμερα στο Πακιστάν, για να προσελκύσει την προσοχή του κόσμου στη δοκιμασία των 21 εκατομμυρίων ανθρώπων που πλήττονται από τις χειρότερες πλημμύρες που γνώρισε ποτέ η χώρα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Υπάτη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες.
Η 34χρονη ηθοποιός θα επισκεφθεί το βορειοδυτικό τμήμα της χώρας, για να συναντηθεί με εκτοπισμένους, καθώς και με μέλη ανθρωπιστικών οργανώσεων.Είναι η πέμπτη επίσκεψη της Ζολί στο Πακιστάν από τότε που ορίσθηκε πρέσβειρα καλής θελήσεως της Υπάτης Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες, το 2001.
Την περασμένη εβδομάδα, ζήτησε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της προς τη διεθνή κοινότητα περισσότερη βοήθεια προς τους πλημμυροπαθείς.

Ο ΟΗΕ απηύθυνε έκκληση την περασμένη εβδομάδα για έκτακτη βοήθεια 460 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά μέχρι στιγμής έχει εξασφαλίσει μόνο 320 εκατομμύρια δολάρια.

 ΠΗΓΗ:    http://www.news21.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου