'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Ξ - αδελφικές σχέσεις: Στίγμα ή ελευθερία; !!!!!!

Οι γονείς του αντιδρούν στο να είμαστε μαζί γιατί είμαστε δεύτερα ξαδέλφια. Είμαστε 9 χρόνια μαζί και δεν μπορούμε να χωρίσουμε. Η κοινωνία που ζει είναι μικρή. Να θυσιάσουμε την αγάπη μας; Αυτή είναι η λύση; 

 Α.Α, 28 ετών. Έχω σχέση με κοπέλα με την οποία είμαστε τρίτα ξαδέλφια, γνωρίζω ότι επιτρέπεται ο γάμος, όταν όμως θα κάνουμε παιδιά θα υπάρχει πρόβλημα; Γ.Μ., 28 ετών.

Δύο ερωτήσεις από τις πολλές που δεχόμαστε καθημερινά η στήλη "Ο ειδικός σας απαντά" του ένθετου Sex και Σχέσεις του In2life, οι οποίες έχουν να κάνουν με τις αμφιβολίες, τα διλήμματα και τον φόβο πολλών αναγνωστών για το αν θα πρέπει ή όχι να συνάψουν σχέση ή να παντρευτούν συγγενικά τους πρόσωπα.

Αμφιβολίες εν μέρει δικαιολογημένες, μιας και ο γάμος, η δημιουργία οικογένειας ή ακόμα και η ερωτική σχέση ενός ζευγαριού που συνδέεται με δεσμούς αίματος αποτελεί ταμπού όχι μόνο για την ελληνική κοινωνία, αλλά και για τις περισσότερες δυτικές χώρες. Από την άλλη πλευρά, ο κοινωνικός στιγματισμός και η προκατειλημένη αντιμετώπιση από φίλους και συγγενείς, θυμίζουν άλλες, παλαιότερες εποχές και αντιλήψεις που, υπό κανονικές συνθήκες, δεν θα έπρεπε να έχουν θέση στην σύγχρονη κοινωνία. Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση όμως, τα ζευγάρια επιδεικνύουν περίσσιο θάρρος και συνεχίζουν απρόσκοπτα την «απαγορευμένη» τους σχέση. 


http://sex.in2life.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου