'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Με πατέντα διαρρήκτης άδειαζε το παγκάρι της εκκλησίας !!!!!

Βραβείο ευρηματικότητας αποδίδουν οι κάτοικοι, αλλά και οι διωκτικές αρχές της Πάτρας στον... πανέξυπνο κλέφτη ο οποίος, με έναν πρωτότυπο μηχανισμό που είχε εγκαταστήσει στο παγκάρι του ιερού ναού της Αγίας Σοφίας στην πόλη, κατάφερνε να γεμίζει καθημερινά τις τσέπες του χωρίς να γίνεται αντιληπτός από κανέναν. 

Ο άγνωστος δράστης, προκειμένου τα χρήματα των πιστών να καταλήγουν στα δικά του χέρια και όχι στους υπευθύνους του ιερού ναού, είχε τοποθετήσει ένα έλασμα στην οπή του παγκαριού με αποτέλεσμα τα κέρματα που έριχναν οι πιστοί να πέφτουν... σε τσίγκινη υποδοχή.

Λίγο προτού κλείσει η εκκλησία, όταν και οι τελευταίοι πιστοί απομακρύνονταν, ο άγνωστος έμπαινε στο προσκυνητάρι, αφαιρούσε την υποδοχή, έπαιρνε το κέρμα και επανατοποθετούσε το έλασμα, ώστε όλα να είναι έτοιμα και για την επόμενη ημέρα. Για κακή τύχη όμως του ίδιου, το έλασμα τράβηξε την προσοχή ενός πιστού, ο οποίος έσκυψε να το περιεργαστεί. Αμέσως ο άνδρας κατάλαβε ότι επρόκειτο για μηχανισμό και έτσι αφού το αφαίρεσε, ενημέρωσε τον εφημέριο του ιερού ναού. Ο τελευταίος με τη σειρά του ενημέρωσε την Ασφάλεια και στήθηκε καρτέρι προκειμένου να πιαστεί ο δράστης τη στιγμή που θα επιχειρούσε να πάρει τα χρήματα.


Οσο όμως και αν περίμεναν, ο άγνωστος δεν εμφανίστηκε, γεγονός που προκαλεί έντονο προβληματισμό. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι παρακολουθούσε τον ναό και τις κινήσεις του ιερέα και έτσι αντιλήφθηκε την παγίδα που του είχαν στήσει.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου