'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Γνωστός μουσικός σκοτώθηκε από... αχυρένιο δεμάτι....!!!!

Αυτό θα πει να βρίσκεσαι στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Οδηγείς αμέριμνος το αυτοκίνητό σου στην ύπαιθρο, όταν από το πουθενά ένα τεράστιο κυκλικό αχυρένιο δεμάτι, βάρους 600 κιλών, κατρακυλά από έναν απότομο λόφο επιταχύνοντας και χτυπά το όχημά σου ολέθρια...


Αυτό ακριβώς συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής 3 Σεπτεμβρίου στο Ντέβον της Νότιας Αγγλίας σκοτώνοντας ακαριαία τον 62χρονο τσελίστα Mike Edwards, ιδρυτικό μέλος του διάσημου ποπ-ροκ συγκροτήματος των 70s και των 80s Electric Light Orchestra, γνωστού και ως ELO 

Το βαρύ κυκλικό δεμάτι, αφού κατρακύλησε το λόφο αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, προσέκρουσε σε έναν φράχτη όπου πήρε ύψος και προσγειώθηκε πάνω στο βαν του άτυχου Edwards, διαλύοντας στιγμιαία την καμπίνα. Αμέσως, το ακυβέρνητο πια όχημά του βγήκε από την πορεία του και συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο, χωρίς όμως να τραυματίσει τον οδηγό του.

Ο Mike Edwards ήταν μέλος των ELO μέχρι το 1975, όταν και αποχώρησε με δική του απόφαση για να γίνει βουδιστής. Έχει ήδη μείνει στην ιστορία για το πειραματικό του παίξιμο στο τσέλο, όπου χρησιμοποιούσε μέχρι και... πορτοκάλια για να παράγει τον ιδιαίτερό του ήχο, καθώς και για τα εκκεντρικά κοστούμια του, δύο στοιχεία που σχεδόν πρωταγωνιστούσαν στις ζωντανές εμφανίσεις του συγκροτήματος.

Η αστυνομία χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει φωτογραφίες και βίντεο από το YouTube για να αναγνωρίσει τη σορό του Edwards, ενώ ερευνά τα αίτια που προκάλεσαν την ξέφρενη πορεία του κυκλικού δεματιού.

http://www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου