'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Στα "κρυφά" η παράδοση - παραλαβή των υπουργείων..!!!

Δεν  πραγματοποιήθηκε δημόσια τελετή παράδοσης-παραλαβής στα περισσότερα υπουργεία, με τον τρόπο τουλάχιστον που την ξέραμε τις προηγούμενες φορές που υπήρχε ανασχηματισμός, εδώ και πολλά χρόνια. 

Μπήκε stop δηλαδή στις πανηγυρικές ή «πικραμένες»  ομιλίες, με τις αντίστοιχες ανά περίπτωση εξαγγελίες ή «μπηχτές» , παρουσία σύσσωμου του προσωπικού των υπουργείων. 

 Η εντολή του Μεγάρου Μαξίμου ήταν να μην υπάρξουν «φανφάρες» και οι αναγκαίες ενημερώσεις των «νέων» από τους παλιούς να γίνουν σε «στενό κύκλο», ει δυνατόν   στα γραφεία των υπουργών ή υφυπουργών.
Εντολή που σε γενικές γραμμές τηρήθηκε, με σχετική εξαίρεση το υπουργείο Υγείας. Ούτως ή άλλως στο συγκεκριμένο υπουργείο το κλίμα ήταν φιλικό ανάμεσα στους «νυν» πλέον  και στους «πρώην» . 

Πάντως  Α. Λοβέρδος πήρε μία πρόγευσή των δυσκολιών με την διαμαρτυρία που πραγματοποίησε ομάδα ειδικευομένων γιατρών στην είσοδο του υπουργείου.   «Νοιώθω όπως κάποιος που φεύγει από τα προβλήματα για να συναντήσει και πάλι τα… προβλήματα»  δήλωσε με χιούμορ ο νέος υπουργός Υγείας, Διατροφής και Άθλησης. 

Η προκάτοχός του M. Ξενογιαννακοπούλου,  αφού ευχαρίστησε  τους συνεργάτες της δήλωσε ότι ο Α. Λοβέρδος  ξέρει  να  δίνει και να κερδίζει μάχες.

Οι «κακές  γλώσσες» πάντως ισχυρίζονται ότι οι αλλαγές στο «τυπικό» έγιναν  υπό τον φόβο κυρίως των αιχμών προς το Μέγαρο Μαξίμου από την  Κ. Μπατζελή που αντικαταστάθηκε από τον Κ. Σκανδαλίδη στο υπουργείο  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. 

 Η οποία Κ. Μπατζελή είδε να γίνεται ένας ολόκληρος ανασχηματισμός για να αντικατασταθεί μόνο αυτή.  Η ίδια πάντως είχε θερμό εναγκαλισμό με το αντικαταστάτη της μπροστά στον φωτογραφικό φακό, αλλά δεν θέλησε να κάνει την παραμικρή δήλωση αποχωρώντας στους δημοσιογράφους. 

Απ’ ότι έγινε γνωστό στην «σε κλειστό κύκλο» συνομιλία τους ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης χαρακτήρισε «θαυμάσιο» το έργο που επιτεύχθηκε και  πρόσθεσε:  «Χρειάζονται λιγότερα λόγια και περισυλλογή, γιατί ο λαός αυτές τις ώρες περνά δύσκολα.   Χρειάζεται συστράτευση. Θα δουλέψουμε. Θα δουλέψουμε, θα αποδώσουμε, θα πετύχουμε».  Από την πλευρά της  η Κ. Μπατζελή δήλωσε: «Ευχαριστώ για τη συνεργασία. Είχαμε άξια πορεία στην αγροτική οικονομία και θα συνεχίσουμε ακόμη  πιο δυναμικά. Κώστα μου καλωσόρισες…» τόνισε.

Για τη συνεργασία  ευχαρίστησε και η πρώην υπουργός Οικονομίας και νυν υπουργός Εργασίας κ. Λ. Κατσέλη τους συνεργάτες της, η οποία δήλωσε υπερήφανη για την απορροφητικότητα  και ενημέρωσε τον διάδοχό της κ. Μ. Χρυσοχοϊδη για τα εκκρεμή θέματα.  Προηγουμένως είχε ευχαριστήσει και ο ίδιος τους συνεργάτες τους στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, κάνοντας ειδική αναφορά στον υπασπιστή του που έπεσε θύμα τρομοκρατικής επίθεσης. «Είμαι υπερήφανος γι’ αυτό που έκανα αυτούς τους μήνες» δήλωσε. «Ο Χρυσοχοϊδης είναι ίσως  ο καλύτερος υπουργός που πέρασε από το υπουργείο» δήλωσε ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χ. Παπουτσής. 

Από την δική του πλευρά προσδιόρισε σαν «πυλώνες» της πολιτικής του «την ανθρωπιά και την ασφάλεια του πολίτη».

zougla.gr
http://www.madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου