'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Οπλισμένος και επικίνδυνος

Στη σύλληψη ενός εκ των πρωταγωνιστών του αιματηρού πολέμου για τον έλεγχο της διακίνησης ναρκωτικών στην Αθήνα προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Κατηγορείται για συμμετοχή σε συμμορία που εμπλέκεται σε φόνους, ληστείες και διαρρήξεις.

Μέλος της μιας από τις δύο συμμορίες Αλβανών που το 2008 είχε πρωταγωνιστήσει στον αιματηρό πόλεμο για τον έλεγχο της διακίνησης ναρκωτικών στην Αθήνα με απολογισμό 11 νεκρούς είναι ο 22χρονος που συνελήφθη στη Δραπετσώνα το βράδυ της Δευτέρας από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από το 2008 ωστόσο, στο διάστημα που ακολούθησε μέχρι σήμερα, είχε συγκροτήσει συμμορία που πραγματοποιούσε ληστείες σε κοσμηματοπωλεία και διαρρήξεις σε σπίτια.
Κατηγορείται για 9 ληστείες σε κοσμηματοπωλεία με λεία που υπερβαίνει τις 500.000 ευρώ, 6 διαρρήξεις κατοικιών και δύο κλοπές Ι.Χ.
Μάλιστα, στην κατοχή του αλλά και σε σπίτι στον Κολωνό, βρέθηκαν καλάζνικοφ, πιστόλια, σφαίρες, αλεξίσφαιρα γιλέκα και πολλά χρήματα, ενώ μαζί του συνελήφθη και μια 22χρονη Ρουμάνα.

http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου