'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Παίρνουν πίσω τις αυξήσεις..!

Ανακαλεί ο Σύνδεσμος Ελλήνων Αλευροβιομηχάνων, με απόφαση του διοικητικού του συμβουλίου, το δελτίο Τύπου που συντάχτηκε στις 12 Αυγούστου και κυρίως, το σημείο εκείνο που αναφέρονταν ότι «υπό αυτές τις συγκυρίες η αύξηση στις τιμές των αλεύρων κρίνεται επιβεβλημένη και δεδομένη».
 
Όπως αναφέρει ο Σύνδεσμος, το δελτίο είχε ως σκοπό να ενημερώσει την κοινή γνώμη για τις εξελίξεις στην ελληνική και στη διεθνή αγορά σιτηρών και όχι βεβαίως να επιβάλει οποιαδήποτε τιμολογιακή πολιτική. «Κάτι τέτοιο ουδέποτε έγινε και δεν αποτελεί βεβαίως αρμοδιότητα του συνδέσμου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Καλεί ακόμη τα μέλη του να μη λάβουν καθόλου υπόψη το προαναφερθέν δελτίο Τύπου και να συνεχίσουν να χαράσσουν, αυτόνομα την τιμολογιακή και την εν γένει επιχειρηματική τους πολιτική σε μία τόσο ανταγωνιστική αγορά, όπως είναι εκείνη των αλεύρων.


Στην ανακοίνωσή του μάλιστα ο Σύνδεσμος επισημαίνει ότι «παρά τις όποιες δυσμενείς συγκυρίες, όλοι οι παράγοντες της αγοράς, υπό την αιγίδα της Πολιτείας, θα συμβάλλουν, ώστε η τελευταία να λειτουργεί με γνώμονα το βέλτιστο συμφέρον του τελικού καταναλωτή».

NEWS 24|7
http://vraseryzi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου