'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Ανήλικες κλέφτρες και ανήλικοι εμπρηστές!!!!

Αλλεπάλληλα κρούσματα παραβατικότητας από ανήλικα παιδιά έρχονται καθημερινά στο φως, προκαλώντας προβληματισμούς στις αστυνομικές αρχές και την πολιτεία… Στην Εύβοια ανήλικα κορίτσια διέρρηξαν διαμέρισμα, ενώ στην Κέρκυρα ένας ανήλικος αλλοδαπός συνελήφθη για μια σειρά εμπρησμών!

Στα Ψαχνά της Εύβοιας, κάτοικοι της περιοχής αντιλήφθηκαν τρία ανήλικα κορίτσια να έχουν.παραβιάσει την πόρτα της κατοικίας ενός 28χρονου και να ψάχνουν για χρήματα και χρυσαφικά! Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν επ' αυτοφώρω μία ανήλικη κοπέλα με χρυσαφικά αξίας 400 ευρώ στα χέρια, ενώ οι δύο φίλες της πρόλαβαν να διαφύγουν και αναζητούνται!

* Στην περιοχή της Μέσης Κέρκυρας, το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής συνέλαβε δύο Έλληνες και έναν ανήλικο αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων προέκυψαν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι είναι υπεύθυνοι για μια σειρά εμπρησμών σε αγροτοδασικές εκτάσεις, οι οποίοι συνέβησαν στην ευρύτερη περιοχή στο διάστημα από τις 17 Αυγούστου μέχρι και την 1 Σεπτεμβρίου! Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κερκύρας..


http://newscity1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου