'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Υπουργός ακύρωσε το γάμο του λόγω… Facebook!!!!

Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Ερίκ Μπεσόν αναγκάστηκε να ακυρώσει το γάμο του όχι επειδή το μετάνιωσε αλλά επειδή τον απειλούσαν μέσω… Facebook!


Ο 52χρονος υπουργός Μετανάστευσης και Ένταξης ακύρωσε την τελετή με την 24χρονη αρραβωνιαστικιά του Γιασμίν Τορντζμαν καθώς πάνω από 1.000 άτομα μαζεύτηκαν σε μια δική τους σελίδα στο internet, απειλώντας ότι θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να του χαλάσουν το… γλέντι!


Όλα ξεκίνησαν όταν μια γαλλική εφημερίδαφρεσκοχωρισμένος υπουργός θα παντρευτεί την αγαπημένη του, εγγονή της πρώτης κυρίας της Τυνησίας σε μια διακριτική τελετή στις 16 Σεπτεμβρίου. Αμέσως τα 1.000 άτομα που συγκεντρωθήκαν στην δημοφιλή ιστοσελίδα απείλησαν πως θα τον πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα που η γαλλική κυβέρνηση έδωσε στους Ρομά. αποκάλυψε πως ο


Άλλωστε τίποτα δεν είναι τυχαίο αφού ο Γάλλος υπουργός ουκ ολίγες φορές έχει επικριθεί σκληρά τόσο εντός όσο και εκτός Γαλλίας για την πολιτική του και την αυστηρότητα του στα θέματα πολιτικής ασφάλειας της Γαλλίας. Βέβαια η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι  ήταν οι μαζικές απελάσεις των Ρομά, κατατάσσοντας τον στους πιο ανεπιθύμητους πολιτικούς της Γαλλίας.


Ο ίδιος πάντως δήλωσε πως αποφάσισε να αλλάξει την ημέρα και την τοποθεσία του γάμου εκφράζοντας παράλληλα την απογοήτευση του που η εφημερίδα δημοσίευσε την ημερομηνία και τοποθεσία της ιδιωτικής τελετής.

http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου