'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Υποχρεωτικό εξιτήριο ενώ ήταν σε κώμα...!!!!


Η ζωή του νεαρού μετανάστη άλλαξε με δραματικό τρόπο τον Φεβρουάριο του 2010, όταν έπεσε θύμα ενός αυτοκινητικού ατυχήματος που τον βύθισε σε κώμα.  

Έκτοτε, αρχίζει ο Γολγοθάς, περισσότερο για την οικογένεια και τους οικείους του, αφού ο ίδιος δεν έχει συναίσθηση της κατάστασής του. Αρχικά διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου παρέμεινε επί δύο μήνες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Όταν υπέστη ενδονοσοκομειακή λοίμωξη -φαινόμενο δυστυχώς συχνό στα ελληνικά νοσοκομεία- ο Ντένις μεταφέρθηκε στην ειδική μονάδα λοιμώξεων του Αττικού νοσοκομείου, όπου παρέμεινε μέχρι τις 3 Αυγούστου, οπότε και οι γιατροί αποφάνθηκαν ότι πρέπει να συνεχίσει τη θεραπεία του στο σπίτι, εποπτευόμενος από γιατρούς του ΙΚΑ που θα τον επισκέπτονταν τακτικά.


Οι γιατροί, όμως, ουδέποτε εμφανίστηκαν, καταγγέλλει η μητέρα του, Άννα Λόσε, αφού ένα ραντεβού με έναν γιατρό του ΙΚΑ χρειάζεται πάνω από τρεις μήνες για να πραγματοποιηθεί, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για συντονισμένη παρουσία γιατρών πολλών ειδικοτήτων, όπως απαιτεί η κατάσταση του ασθενούς. Αυτή τη στιγμή, η οικογένεια είναι υποχρεωμένη να ζει τον εφιάλτη, να περιθάλπει τον διασωληνωμένο συγγενή της χωρίς να έχει ιατρικές γνώσεις, και ενώ γνωρίζει ότι θα μπορούσε να ανακτήσει την υγεία του, αν διέθετε την κατάλληλη περίθαλψη.


Τι λένε οι γιατροί

Ο Ε. Κωνσταντινίδη, διευθυντή της Νευροχειρουργικής Κλινικής στο Ασκληπιείο Βούλας, ο οποίος σηκώνει τα χέρια ψηλά, χαρακτηρίζει το πρόβλημα ως κοινωνικό και συνιστά την αντιμετώπιση των προβλημάτων του ασθενούς σε κλινική του ΙΚΑ. Ο διοικητής του νοσοκομείου Αττικόν, Ηλίας Λαμπίρης, δηλώνει έκπληκτος με τη διακομιδή του ασθενούς στο σπίτι του και τονίζει ότι η αποκατάστασή του πρέπει να γίνει σε άλλα νοσοκομεία, αφού το Αττικόν δεν διαθέτει κατάλληλη μονάδα.


Πηγη : newskosmos.com
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ    : TNSite 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου