'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Καβάλα: Την κρατούσε όμηρο μέσα στο Ι.Χ. και απειλούσε να τη σκοτώσει

Κρατούσε όμηρο και απειλούσε να σκοτώσει την πρώην γυναίκα του επειδή μάλωσαν!

  Ευτυχώς, η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση, οι εκπρόσωποι του νόμου συνέλαβαν τον δράστη, έναν 43χρονο από το Περιγιάλι του νομού Καβάλας, και στη συνέχεια μετέφεραν τη 40χρονη εν διαστάσει σύζυγό του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άνδρας οδήγησε με τη βία την άτυχη γυναίκα στο αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν
.σταθμευμένο το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή που βρίσκεται πίσω από το κλειστό κολυμβητήριο του Περιγιαλίου.

Εκεί ο 43χρονος μάλωσε με τη 40χρονη, την οποία απείλησε με μαχαίρι και της είπε πως θα τη σκοτώσει. Η κατάσταση είχε γίνει πολύ άσχημη για τη γυναίκα.

Ομως για καλή τύχη της, τις φωνές της άκουσε ένας κάτοικος της περιοχής, ο οποίος κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ειδοποίησε την αστυνομία πως κάποιος κρατάει όμηρο μια γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητό του.

Επιτόπου κατέφθασε αρχικά ισχυρή αστυνομική δύναμη αποτελούμενη από άνδρες της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας, του Τμήματος Ασφαλείας και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Στη συνέχεια ήρθε μια ειδική ψυχολόγος, η οποία διαπραγματεύτηκε με τον 43χρονο. Του μίλησε επί μία ώρα και κατάφερε τελικά, προχθές στις 10.00 το βράδυ, να τον πείσει να παραδοθεί. Ετσι, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

Η γυναίκα, που βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αφού έφερε πολλά τραύματα στο πρόσωπο, πιθανότατα λόγω ξυλοδαρμού!

«Αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως ο άνδρας είχε στήσει ενέδρα στη γυναίκα» είπε ο αστυνομικός διευθυντής Καβάλας Μανώλης Λουπεΐδης.


http://stakarfia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου