'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Συνάντησε το γιο της 10 χρόνια μετά!!!

Ο μικρότερος γιος της Αούνγκ Σαν Σούου Κίι, της ηγέτιδας της αντιπολίτευσης της Μιανμάρ, συναντήθηκε σήμερα με τη μητέρα του, για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία, στο αεροδρόμιο της Ρανγκούν.

Ο Κιμ Άρις, που ζει στο Λονδίνο, κατάφερε τελικά να πάρει βίζα για να επισκεφθεί τη Μιανμάρ, αφού περίμενε επί πολλές ημέρες στην Μπανγκόκ.


Η βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης ακτιβίστρια απελευθερώθηκε στις 13 Νοεμβρίου, μετά από επτά χρόνια κατ' οίκον περιορισμού. Ουσιαστικά όμως θυσίασε την οικογενειακή ζωή της για τον πολιτικό αγώνα της.


Από τον γάμο της με τον Βρετανό ακαδημαϊκό Μάικλ Άρις, το 1972, έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Κιμ και τον Αλεξάντερ. Το 1988 η Σούου Κίι επέστρεψε στη Μιανμάρ για να φροντίσει την άρρωστη μητέρα της και δεν ξαναέφυγε ποτέ καθώς φοβόταν ότι οι αρχές δεν θα της επέτρεπαν να ξαναμπεί στη χώρα. Ο σύζυγός της πέθανε στη Βρετανία το 1999 από καρκίνο. Η Σούου Κίι δεν έχει δει ποτέ τα εγγόνια της.


Ο Κιμ και ο Αλεξάντερ παρέλαβαν το Νόμπελ Ειρήνης, το 1991, εξ ονόματός της, όμως έκτοτε είχαν κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


zougla.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου