'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ελευθέρας για το Μαξίμου...!!!

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε σε βάρους αστυνομικού, που ξέχασε τσαντάκι στο κάθισμα της μηχανής της. Περιείχε περίστροφο και πάσο για ελεύθερη είσοδο στο Μέγαρο Μαξίμου!!
 
Ξέχασε στο κάθισμα της μηχανής της τσαντάκι που περιείχε το υπηρεσιακό της περίστοφο και ειδικό πάσο για την ελεύθερη είσοδο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο λόγος για γυναίκα αστυνομικό που μέχρι πρότινος υπηρετούσε στην ασφάλεια του Πρωθυπουργού και απομακρύνθηκε μετά το "ατυχές" όπως χαρακτηρίζεται περιστατικό της 5ης Νοεμβρίου.

Σε βάρος της μάλιστα διετάχθη και εκκρεμεί η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχιφύλακας κατέβηκε από τη μηχανή της και άφησε στο κάθισμα την τσάντα με το όπλο και την ταυτότητα.

Κάτω από περίεργες συνθήκες, η τσάντα βρέθηκε στα χέρια δύο νεαρών που περνούσαν από το σημείο, οι οποίοι όμως μόλις είδαν το περιεχόμενο πανικοβλήθηκαν και αποφάσισαν να παραδώσουν την τσάντα στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου. 

Για την υπόθεση ενημερώθηκαν άμεσα οι επικεφαλής της Υπηρεσίας Ασφάλειας Προέδρου της Κυβέρνησης, οι οποίοι αποφάσισαν την απομάκρυνση της   γυναίκας αστυνομικού από την υπηρεσία.

http://news247.gr/ellada/apisteyth_ameleia_gynaikas_astynomikoy.650517.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου