'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Φρενίτιδα με θησαυρό στην Πάτρα !!

Στο... κυνήγι του θησαυρού οδηγεί η οικονομική κρίση όλο και περισσότερους Ελληνες. 

Την ερχόμενη Πέμπτη 25 Νοεμβρίου οι μπουλντόζες και τα σκαφτικά μηχανήματα πιάνουν δουλειά προκειμένου να φέρουν στο φως ένα μεγάλο θησαυρό που εδώ και μέρες μονοπωλεί τις συζητήσεις στη μικρή κωμόπολη της Χαλανδρίτσας, 25 χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα.

Η άδεια εκσκαφής για την εύρεση του θησαυρού έχει ήδη εκδοθεί από τις αρμόδιες αρχές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κι έτσι ο ενδιαφερόμενος έχει χρονικό περιθώριο λίγων ημερών μέχρι να βρει αυτό που ψάχνει. Οπως εκτιμούν αρκετοί, για να πληρώσει το παράβολο που απαιτείται προφανώς θεωρεί ότι οι πληροφορίες του για τον θαμμένο θησαυρό είναι βάσιμες και αφορούν χρυσές λίρες που κρύφτηκαν στο σημείο κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής.



Η άδεια πάντως έχει εκδοθεί για δύο συγκεκριμένα σημεία που βρίσκονται σε απόσταση 10 μέτρων μεταξύ τους, κοντά στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας, έχει διάρκεια μιας ημέρας και ξεκινά από τις 8.30 μέχρι τις 2.00 μετά το μεσημέρι. Οι διαστάσεις της εκσκαφής θα είναι 2 μέτρα πλάτος, 2 μέτρα μήκος, 1 μέτρο βάθος και απαγορεύεται η χρήση εκρηκτικών υλών.


Μάλιστα από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ορίστηκε ήδη επιτροπή για την παρακολούθηση και εποπτεία των εργασιών, αποτελούμενη από στελέχη της Κτηματικής Υπηρεσίας, της Αρχαιολογίας, της Αστυνομίας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Το ωράριο της εκσκαφής μπορεί να παραταθεί μόνο αν βρεθεί θησαυρός, οπότε είναι λογικό να απαιτηθεί περισσότερος χρόνος για την καταμέτρηση και τη συγκέντρωσή του.


Αν όλα πάνε καλά και ο ενδιαφερόμενος βρει τον πολυπόθητο θησαυρό, τότε αναλαμβάνει η Τράπεζα της Ελλάδος που αξιολογεί το μέγεθος της αξίας παρέχοντας στον διενεργών την έρευνα ένα συγκεκριμένο ποσοστό. Τα υπόλοιπα θα ενισχύσουν τα ταμεία του κράτους...

madata
tsak-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου