'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Στον εισαγγελέα η δικογραφία για τα κλεμμένα τυριά!!!

Π
έντε Έλληνες και ένας αλλοδαπός που δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, είναι οι δράστες ...της κλοπής- «μαμούθ» τυροκομικών προϊόντων αξίας 200.000 ευρώ, που έγινε τη νύχτα της 20ης Σεπτεμβρίου από τυροκομείο στα Πυργιώτικα Αργολίδας. 

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ναυπλίου εξιχνίασαν την υπόθεση όταν εντόπισαν στον Πειραιά έναν έμπορο ο οποίος παρέδωσε ποσότητα από τα κλοπιμαία με τη μάρκα του τυροκομείου, τα οποία είχε αγοράσει από τους δράστες. Τα κλεμμένα τυριά βρέθηκαν σε μια αποθήκη- ψυγείο ιδιοκτησίας δυο εκ των δραστών ημεδαπών στην Σαλαμίνα και στο σπίτι ενός άλλου στην Λούτσα, όπως γράφει το «protothema». 

Στην κατοχή ενός άλλου βρέθηκε ένα μπλοκ με ιδιόχειρες σημειώσεις που αφορούσαν τις ποσότητες των κλεμμένων τυροκομικών προϊόντων, τα χρήματα που εισέπραξαν από την πώλησή τους και το μερίδιο που αντιστοιχούσε στον καθένα από αυτούς! 

Οι δράστες είχαν διαρρήξει τα λουκέτα στην εξώπορτα και στην κύρια είσοδο του τυροκομείου και είχαν μεταφέρει τα προϊόντα (γραβιέρες, φέτα και μυτζήθρες) σε τρία φορτηγά, ένα από τα οποία είχε κλαπεί από το Άργος τον Φεβρουάριο του 2009. 

Όσα προϊόντα βρέθηκαν επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ σε βάρος των έξη δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα. 

http://dete.gr/news.php?article_id=14004

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου