'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Μαγικές εισπράξεις!!!!!

Η κατά πολλούς καλύτερη ταινία της σειράς "Χάρι Πότερ" συγκινεί το κοινό σε όλο τον κόσμο, καθώς σπάει κάθε ρεκόρ στο box office. Τεράστιες εισπράξεις στην πρώτη εβδομάδα προβολής (Vid)


Ο έβδομος και προτελευταίος Χάρι Πότερ προκάλεσε ντελίριο στο βρετανικό κοινό αφού έσπασε κάθε ρεκόρ στο box office.

Η ταινία που τιτλοφορείται "Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου: μέρος ’Α",και η οποία  προβάλλεται από τις 18/11 στη χώρα μας, εκτιμάται ότι απέσπασε στις πρώτες τρεις μέρες προβολής της 17.5 εκατ λίρες, σύμφωνα με την Warner Bros, παρότι δεν ήταν εγκαίρως έτοιμη η τρισδιάστατη έκδοση.

Μάλιστα ξεπέρασε το ρεκόρ που κατείχε για τις τρεις πρώτες μέρες προβολής η πρόσφατη περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ το 2008, Quantum of Solace με 15.3 εκατ λίρες.

Τα επίσημα στοιχεία του box office που αναμένεται να δημοσιευτούν αργότερα επιβεβαιώνουν ότι τη Παρασκευή χτύπησε 5.9 εκατ. λίρες και το Σάββατο 6.6 εκατ λίρες, ποσά που αναμένεται να εκτοξεύσουν την ταινία με τις περισσότερες εισπράξεις για την ημέρα Παρασκευή, του Σαββάτου και μιας μόνο μέρας.

Στις ΗΠΑ η ταινία με πρωταγωνιστές τους νεαρούς Βρετανούς αστέρες Ντάνιελ Ράντκλιφ, Εμμα Γουότσον και Ρούπερτ Γκριντ, υπολογίζεται ότι τη πρώτη εβδομάδα προβολή της έφτασε τα 125 εκατομμύρια δολάρια.

Η πρεμιέρα της ταινίας έχει εξελιχθεί σε ένα περίεργο παγκόσμιο γεγονός, τόνισε ο Τζος Μπέργκερ, πρόεδρος και διευθυντής της Warner Bros Entertainment της Βρετανίας.

"Τα εκπληκτικά νούμερα του box office είναι απόρροια του ταλέντου των παραγωγών της ταινίας", είπε η Τζ.Κ.Ρόουλινγκ.

Η εταιρία Warner αποφάσισε να χωρίσει σε δύο ταινίες το τελευταίο βιβλίο της Τζ.Κ.Ρόουλινγκ, που αναφέρεται στον Χάρι και στις περιπέτειές του μετά τις πρώτες έξι ταινίες που απέφεραν κέρδη 5.4 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως σε πωλήσεις εισιτηρίων.
Το δεύτερο μέρος αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Ιουλίου του 2011.

Ο Ράντκλιφ υποδύεται από το 2000 τον Χάρι Πότερ, και δήλωσε ότι θεωρεί απίθανο να υποδυθεί ξανά τον ίδιο χαρακτήρα, ακόμη κι αν η Ρόουλινγκ αποφασίσει να συνεχίσει με τις περιπέτειες του μάγου.
"Νομίζω ότι δέκα χρόνια είναι πολλά για να υποδύεσαι τον ίδιο χαρακτήρα", λέγοντας ότι οι ταινίες του Χάρι Πότερ είναι κάτι σαν την μαφία.

"Άμα μπεις δεν βγαίνεις ποτέ", είπε χαρακτηριστικά.




http://news247.gr/eksodos/cinema/sarwnei_o_xari_poter.649333.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου