'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Την προσέλαβαν για να φυλάει …ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ που δεν υπάρχει !!!

Ο τρόπος με τον οποίο πολλοί τοπικοί «άρχοντες» λειτουργούν, είναι λίγο – πολύ γνωστός.

Ο τρόπος όμως με τον οποίο προσπαθούν να βολέψουν τα «δικά τους» παιδιά είναι προκλητικός, κυρίως για χιλιάδες νέους που αντιμετωπίζουν την ανεργία, με προσόντα τυπικά και ουσιαστικά περισσότερα όσων πλαγίως προσλαμβάνονται και απασχολούνται. 

Σε Δήμο των Τρικάλων – σύμφωνα με καταγγελία πολίτη – πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου προσλαμβάνει αρχικά σε 5μηνο πρόγραμμα την κόρη του.
Ένα μόλις μήνα μετά την ολοκλήρωση της σύμβασης της προσλαμβάνεται σε 18μηνο πρόγραμμα μερικής απασχόλησης εκτός ΑΣΕΠ, παρόλο που θα έπρεπε να είναι άνεργη τουλάχιστον τους προηγούμενους 6 μήνες ( αυτή βεβαίως εργαζότανε στο προηγούμενο πρόγραμμα).
Η πρόσληψη της γίνεται με την ειδικότητα ΔΕ Φύλακας Αγροκτήματος Δήμου, ενώ ο συγκεκριμένος Δήμος δεν έχει κάποιο αγρόκτημα στη δικαιοδοσία του!
Εμφανίζεται μάλιστα όχι να φυλά αγροκτήματα αλλά να κάθεται όλη μέρα σε γραφείο του Δήμου, προκαλώντας το κοινό αίσθημα!
Το εξωφρενικό στην υπόθεση είναι ότι θα μοριοδοτηθεί από ένα πρόγραμμα χωρίς να ασχολείται με το αντικείμενο για το οποίο προσλήφθηκε.
Το αιώνιο ελληνικό βύσμα σε όλα του το μεγαλείο.
Ακούει κανείς;;;

kamposnews.blogspot.com
http://trikalagr.blogspot.com/2010/11/blog-post_4984.html#ixzz167AgmGqq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου