'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Συνέλαβαν συμμορία ληστών τραπεζών!!!

Το πρωί της Δευτέρας στις Αχαρνές συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής δύο Έλληνες, ηλικίας 47 και 48 ετών, διότι μαζί με 39χρονο και ακόμη ένα άτομο το οποίο αναζητείται, εδώ και οκτώ μήνες, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση που διέπραττε ληστείες σε τράπεζες και δημόσιους οργανισμούς.

Από την έρευνα και την προανάκριση που διενεργήθηκε προέκυψε ότι οι δράστες έχουν διαπράξει πέντε ληστείες σε τράπεζες, μία ληστεία σε ΕΛ.ΤΑ., δύο κλοπές μοτοσικλετών και μία κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου.


Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των δύο πρώτων συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα με 21 φυσίγγια, τρία πιστόλια με 15 φυσίγγια, ένας σιγαστήρας, πέντε κουκούλες που καλύπτουν συνολικά το πρόσωπο, πέντε ζευγάρια γάντια, τρεις περούκες, καθώς και μικροποσότητα ηρωίνης.


Ο 39χρονος συνελήφθη στις 20-11-2010, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., διότι εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης. Οι έρευνες για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις καθώς και η αναζήτηση του άγνωστου δράστη συνεχίζονται. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.


zougla.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου