'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Τραπεζικές συναλλαγές... και εκτός ωραρίου!!!!

Ά
νοιγμα νέου λογαριασμού, καταθέσεις και αναλήψεις από τον γκισέ, υποβολή αιτήσεων για στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια ή πιστωτικές κάρτες, αγοραπωλησία συναλλάγματος αλλά και αγορά σήματος τελών κυκλοφορίας είναι ορισμένες από τις συναλλαγές που μπορούν να πραγματοποιήσουν οι ενδιαφερόμενοι στα τραπεζικά καταστήματα διευρυμένου ωραρίου. 

Σήμερα πάνω από 45 καταστήματα συνολικά πέντε τραπεζών, σε Αττική, Θεσσαλονίκη αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα λειτουργούν τις καθημερινές μέχρι τις οχτώ το απόγευμα το αργότερο ενώ ορισμένα παραμένουν ανοικτά το Σάββατο, τις Κυριακές αλλά και τις αργίες. 


Οι τράπεζες που διαθέτουν αυτή τη στιγμή καταστήματα με επιμηκυμένο ωράριο είναι η Αγροτική, η Alpha, η Eurobank, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και η Τράπεζα Πειραιώς. 

Παρακάτω ακολουθεί αναλυτικός πίνακας με τα σημεία εξυπηρέτησης της κάθε τράπεζας αλλά και τις συναλλαγές που μπορούν να πραγματοποιηθούν. 

Επειδή όπως αναφέρουν τραπεζικά στελέχη η λειτουργία ορισμένων καταστημάτων και το απόγευμα αποδείχθηκε ασύμφορη λόγω αύξησης του λειτουργικού κόστους και μειωμένης κίνησης πελατών καθώς επίσης εγέρθηκαν και έντονες συνδικαλιστικές διαμαρτυρίες, οι τράπεζες είτε έπαυσαν να έχουν καταστήματα διευρυμένου ωραρίου είτε εξετάζουν ενδεχόμενη μείωση του αριθμού τους. 

Γι αυτό όσοι από εσάς επιλέξετε κάποιο σημείο εξυπηρέτησης από την παρακάτω λίστα καλό θα ήταν πριν πάτε μέχρι εκεί να επιβεβαιώσετε ότι εξακολουθεί να λειτουργεί με επιμηκυμένο ωράριο κάνοντας πρώτα ένα τηλεφώνημα στο κατάστημα. 

http://dete.gr/news.php?article_id=13865

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου