'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Εμπρηστική επίθεση στο χώρο που θα κτιστεί το τζαμί στο Βοτανικό - Κινδύνεψε ο φρουρός ...

Προς ένα εσωτερικό πόλεμο στο κέντρο της Αθύνας φαίνεται ότι οδηγεί η απόφαση της κυβέρνησης να κτιστεί τζαμί στoν Βοτανικό και μάλιστα στο χώρο που ανήκει στις Ένοπλες Δυνάμεις: 

Όπως αναφέρουν στο defencenet.gr πηγές του υπουργείου Άμυνας, μέσα στη νύχτα στις 02.00 άγνωστοι επιτέθηκαν με...
εμπρηστικά υλικά στο χώρο όπου πρόκειται να κτιστεί το τζαμί στο Βοτανικό. Πιο συγκεκριμένα έβαλαν φωτιά σε αποθήκες του ΚΣΑΝ (Κεντρικός Σταθμός Αυτοκινήτων Ναυτικού) και προκλήθηκαν σοβαρές καταστροφές. Κινδύνεψε η ζωή ενός ναύτη φρουρού και μιας οικίας η οποία βρίσκεται δίπλα από τις αποθήκες.

Αποδεικνύεται ότι το όλο εγχείρημα ενέχει σοβαρά προβλήματα εσωτερικής ασφάλειας και η απόφαση αυτή θα λειτουργήσει ως μήτρα τεράστιων προβλημάτων καθώς αντίθετα με την πλειοψηφία των πολιτών και το θρησκευτικό αίσθημά τους, επιχειρείται η δημιουργία ενός χώρου λατρείας-πρόκληση στα πιστεύω και τις πεποιθήσεις τους, με όλες τις συνέπειες που έχει μία τέτοια απόφαση.


Η επίθεση στο ΚΣΑΝ που έγινε πριν λίγες ώρες (με μεγάλη δυσκολία κατάφεραν να περιορίσουν αρχικά και εν συνεχεία να σβήσουν τη φωτιά οι πυροσβεστικές δυνάμεις) κάνει εντύπωση γιατί πρόκειται για ένα χώρο αρκετά καλά φυλαγμένο (το Πολεμικό Ναυτικό δεν έχει αποχωρήσει και ουσιαστικά έχει αναλάβει την επιτήρηση του χώρου, εξ αυτού του λόγου και κινδύνεψε ο φρουρός).


Όμως κάθε μέρα δημιουργούνται μικροεπεισόδια με πολίτες που αντιδρούν στην δημιουργία του τζαμιού και αποδοκιμάζονται οι μουφτήδες και οι λοιποί μουσουλμάνοι που μαζί με την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου, επισκέπτονται καθημερινά το Βοτανικό για μετρήσεις του χώρου και χωροταξικές μελέτες (θα κατασκευαστεί το μεγαλύτερο τζαμί της Ευρώπης!).


Οπωσδήποτε εκτός από το ενδεχόμενο τον αγανακτισμένων πολιτών που πιθανόν αντιδρούν βίαια σε αυτό που τους επιβλήθηκε βίαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο της προβοκάτσιας: Κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος ότι ομάδες πρακτόρων δεν θα επιχειρούν να δημιουργούν προβλήματα στις σχέσεις της Ελλάδας με τα μουσουλμανικά κράτη, αλλά κανείς δεν θα μπορεί να εμποδίσει την σύγκρουση των μουσουλμανικών ομάδων (Σιιτών και Σουνιτών, βασικά) στο κέντρο της Αθήνας. Φοβόμαστε ότι τα προβλήματα τώρα ξεκινούν...


defencenet
http://fonaklas.blogspot.com/2010/11/blog-post_7613.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου