'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Της αρνήθηκαν την είσοδο σε μαγαζί και κάλεσε την αστυνομία !!!!

Επεισοδιακή νύχτα έζησε για άλλη μια φορά η Μαριάννα Ντούβλη. Το βράδυ της Πέμπτης, η γνωστή πορνοστάρ εμφανίστηκε έξω από γνωστό bar restaurant στην οδό Δηληγιάννη στο Κεφαλάρι. Το εν λόγω μαγαζί αποτελεί.....

το νέο hot spot της κοσμικής Αθήνας και συγκεντρώνει μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου- χτες μάλιστα διασκέδαζαν εκεί η Πατρίσια Περιστέρη και ο Γιώργος Ντάβλας με τη σύζυγό του, Έλενα.

Λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα, η Μαριάννα Ντούβλη, φορώντας ένα κοντό αέρινο μαύρο φόρεμα και γόβες στιλέτο στο ίδιο χρώμα, προσπάθησε να μπει στο μαγαζί που φημίζεται για τη "σκληρή" του πόρτα. Οι άνθρωποι όμως της υποδοχής δεν της επέτρεψαν την είσοδο λέγοντάς της για να μην την προσβάλουν, ότι ο χώρος ήταν κλεισμένος για πάρτι και δεν ήταν στη λίστα των καλεσμένων.


Εκείνη φυσικά αντέδρασε έντονα και δεν δίστασε να καλέσει τον διάσημο ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, την αστυνομία και φυσικά το Star! Μέσα σε λίγα λεπτά, έφτασαν έξω από το μαγαζί 8 αστυνομικοί και τηλεοπτικό συνεργείο, με τη Μαριάννα Ντούβλη να γίνεται για άλλη μια φορά το επίκεντρο της προσοχής!


Οι φήμες μάλιστα λένε πως το προηγούμενο κιόλας βράδυ, στο ίδιο μαγαζί είχαν αρνηθεί την είσοδο στην Τζούλια Αλεξανδράτου. 



http://drymadesnews.blogspot.com/2010/07/blog-post_8570.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου