'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Αστυνομικοί και "μαϊμούδες" !!!!!!

Τέσσερις δόκιμοι αστυφύλακες και ένας ταξιτζής είχαν σηκώσει δεκάδες κοσμήματα και ρούχα από αποθήκη με προϊόντα μαϊμού στον Κολωνό, αλλά συνελήφθησαν σε τυχαίο έλεγχο από συναδέλφους τους.

Τέσσερις δόκιμοι αστυφύλακες και ένας οδηγός ταξί είχαν φτιάξει την γκαρνταρόμπα τους και είχαν γεμίσει τα σπίτια τους απομιμήσεις ακριβών ρολογιών και κοσμημάτων, που είχαν κλέψει από αποθήκες που είχαν εντοπιστεί και σφραγισθεί στην Αθήνα.

Η απίστευτη περίπτωση, ήρθε στο φως από έναν τυχαίο έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας, σε ταξί που επέβαιναν δύο δόκιμοι αστυφύλακες και ο οδηγός. 

Όταν τους ζήτησαν να ανοίξουν το πορτ μπαγκάζ του ταξί δεν πίστευαν στα μάτια τους. Μέσα βρίσκονταν τυλιγμένα στις συσκευασίες τους, 78 ρολόγια απομιμήσεις από ακριβές εταιρίες, επτά μπουφάν, δύο πουκάμισα και δύο σκούφοι. 

Οι αστυνομικοί που έκαναν τον έλεγχο, συνέλαβαν τους συναδέλφους τους και τον ταξιτζή και ενημέρωσαν για το περιστατικό την Υπηρεσία Εσωτερικών Ελέγχων, η οποία εντόπισε δύο ακόμη δόκιμους αστυφύλακες συνεργούς των δύο προηγούμενων οι οποίοι φύλασσαν αποθήκη με απομιμήσεις που είχε εντοπιστεί και σφραγιστεί στον Κολωνό. 

Από την αποθήκη είχαν αρπάξει τα προϊόντα είχαν δώσει ένα μέρος στους δύο συναδέλφους τους και τον ταξιτζή και είχαν κρατήσει για τον εαυτό τους ένα μεγάλο μέρος από τα ρούχα και τα αξεσουάρ.
Ακολούθησε έρευνα στα σπίτια των αστυφυλάκων όπου βρέθηκαν δεκάδες ρολόγια απομιμήσεις, κοσμήματα, γραβάτες και κάθε είδους ρουχισμού, ενώ μεγάλη ποσότητα βρέθηκε και στο σπίτι του ταξιτζή. 

Οι πέντε οδηγήθηκαν το απόγευμα στον Εισαγγελέα ο οποίος τους παρέπεμψε στο Αυτόφωρο για να δικαστούν το πρωί της Τετάρτης. 

Με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ οι δόκιμοι αστυφύλακες τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και εναντίον τους διατάχθηκε ΕΔΕ. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου