'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Eρχονται οι Τούρκοι στην Α1

Φαίνεται απίστευτο, όμως… είναι αληθινό. Εδώ και μέρες ακούγεται ότι ο ΕΣΑΚΕ είναι έτοιμος να συζητήσει με τις τουρκικές αερογραμμές.

Το γεγονός ότι ο ΟΠΑΠ έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα το μπάσκετ, και με τη χορηγία που προσφέρει στην Α1 δείχνει εμπράκτως ότι ενδιαφέρεται μόνο για το ποδόσφαιρο. Οι τούρκοι το γνωρίζουν αυτό και φυσικά θέλουν να το εκμεταλλευτούν.

Ο «χρυσός» χορηγός της Ευρωλίγκα έχει βάλει στο μάτι το ελληνικό μπάσκετ και είναι πολύ πιθανό σύντομα, ίσως και τον επόμενο μήνα, να υπάρξουν ουσιαστικές συζητήσεις για το ενδεχόμενο το ελληνικό πρωτάθλημα να φέρει το όνομα τουρκικής εταιρίας.


Το οικονομικό πρόβλημα του ελληνικού μπασκετικού αθλητισμού, με εξαίρεση τους ΠΑΟ και ΟΣΦΠ, είναι τεράστιο. Και αυτό είναι γνωστό σε όλους. Η Πολιτεία δείχνει να μην ενδιαφέρεται, όπως το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και από έλληνες επενδυτές – επιχειρηματίες. Οι Τούρκοι όμως έχουν χρήμα και φαίνεται ότι τους ενδιαφέρει να το «σπρώξουν» στο ελληνικό μπάσκετ. Άλλωστε είναι το μόνο που λείπει για να βρεθεί και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης. Επομένως, υπάρχει και επενδυτικό κίνητρο.


Πολλοί θα νομίσουν ότι «μπα… αποκλείεται». Όμως δεν είναι έτσι. Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί είναι θετικοί προς ένα τέτοιο ενδεχόμενο, εφόσον τα «μπικικίνια» είναι καλά. Εξάλλου, τέτοιες εποχές και για ένα άθλημα που μοιάζει καταδικασμένο από την εγχώρια οικονομική στήριξη, δεν θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση που αρκετοί τάσσονται υπέρ του «δος ημίν σήμερον»…


http://www.gazzetta.gr/
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/e-1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου