'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Οι εκλογές τελείωσαν, τα φρουτάκια έρχονται!!!!

Μόλις τελείωσαν οι εκλογές άρχισαν να εμφανίζονται οι πρώτες φήμες για τα φρουτάκια. Ακούγεται ότι γνωστοί επιχειρηματίες έχουν πάρει ήδη άδειες για 25.000 κουλοχέρηδες. 

 Αποκλείεται να τις έχουν πάρει επίσημα γιατί δεν έχει ... ψηφιστεί κάποιος σχετικός νόμος αλλά πολύ πιθανό να έχουν πάρει τις διαβεβαιώσεις.

Είχα γράψει ότι το θέμα της απελευθέρωσης του τζόγου δεν βόλευε προεκλογικά και θα το έθαβαν μέχρι να ψηφιστούν οι εκλεκτοί. Οι εκλογές έγιναν και ασχέτως της διαμαρτυρίας που εκφράστηκε με την αποχή οι εκλεκτοί εκλέχτηκαν. Τώρα έρχονται και άλλα σκληρά μέτρα, και άλλες εισπρακτικές επιδρομές για να εναρμονιστούμε στις επιταγές της Τρόικας.

Είναι η κατάλληλη στιγμή όταν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι φοβούνται για μετατάξεις, απολύσεις και χρεωκοπία των μαγαζιών τους να περάσει σιωπηρά και ο τζόγος. Αυτό θα είναι και το νόμιμο όπιο του απελπισμένου. Η ελπίδα για να ένα κέρδος που θα τον βγάλει από το πηγάδι που τον έριξαν.

Δυστυχώς όμως τα κάθε λογής όπια κάνουν πλουσιότερους μόνο τους εμπόρους τους. Σε κάθε χώρα του κόσμου και σε κάθε ιστορική περίοδο οι πιο κερδισμένοι σε μια κρίση ήταν οι έμποροι πλάστης ελπίδας. Στη περίπτωση μας έχουν και τις ευλογιές του σοσιαλισμού που βιώνουμε.


Μικρός Ήρωας
sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου