'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ο Σαρκοζί αποκάλεσε παιδεραστή γνωστό δημοσιογράφο !!

«Μοιάζετε με παιδεραστή, έχω αυτή τη βαθιά πεποίθηση». Με αυτά τα λόγια απάντησε ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί σε συμπατριώτη του δημοσιογράφο μετά από ερώτηση για τις επικρίσεις που δέχτηκε για διαφθορά σε σχέση με την αγορά των εξοπλισμών. Με τον τρόπο αυτό ο γάλλος πρόεδρος θέλησε να δείξει στον συνομιλητή του ότι μόνο με βαθιές πεποιθήσεις και χωρίς αποδείξεις δεν μπορεί κάποιος να αποδίδει κατηγορίες, αναφερόμενος απλώς σε υποψίες, όπως συμβαίνει στην περίπτωσή του.

Η συνομιλία ανάμεσα στον Σαρκοζί και τον δημοσιογράφο έγινε το βράδυ της Παρασκευής, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στη Λισαβόνα. Ωστόσο άρχισε να αναμεταδίδεται από διάφορες γαλλικές ιστοσελίδες και μπλογκς από το βράδυ της Δευτέρας, προκαλώντας σάλο στην Γαλλία και δημιουργώντας νέους πονοκεφάλους για τα Ηλύσια Πεδία. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο γάλλος πρόεδρος είπε τη λέξη «παιδεραστής» δύο ή τρεις φορές, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την οργή του.

Μάλιστα, μετά την off the record συνομιλία, απομακρυνόμενος από τους δημοσιογράφους τους οποίους θα συναντούσε την επόμενη ημέρα στην επίσημη συνέντευξη Τύπου, ο Σαρκοζί φέρεται επίσης να είπε: «Φίλοι παιδεραστές, εις το επανιδείν!». Οι αποκαλύψεις προκαλούν σάλο και φέρνουν σε δύσκολη θέση τους απεσταλμένους δημοσιογράφους των γαλλικών ΜΜΕ, που πρέπει να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν το γεγονός. Πάντως, στο Παρίσι πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Σαρκοζί να εμπλέκεται σε σκάνδαλο πώλησης υποβρυχίων στο Πακιστάν...

http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου